Bemutatjuk SZEGEDI TIBORT!

Üdvözlünk a NYÉKLÁDHÁZI DE csapatában.

Kérlek egy pár szóban mutasd be magad a nyékládházi szurkolóknak.

Elsősorban szeretném üdvözölni a kedves szurkolókat! Szegedi Tibornak hívnak és 21 éves vagyok. Gyógymasszőrnek tanulok a sportolás mellett. A futball már egészen kiskorom óta az életem része, hiszen édesapám is hasonlóan a sportolók körébe tartozik. Pályafutásomat Encsen kezdtem, aztán a Vasas és a Dvtk korosztályos csapataiban futballoztam. Ezután felnőtt szinten megfordultam Mád, Encs és Bőcs együtteseiben. A posztom támadó középpályás, bal lábas vagyok.

Hogyan jött ez a lehetőség és mi volt a döntő tényező, hogy a csapatunkat választottad?

Mivel a mesterrel ( Tóth Rajmund ) ismerjük egymást már egy jó ideje , talán már kiskoromban is láttam Őt focizni , emiatt nem gondolkoztam az ajánlatán, tudtam, hogy jó helyre kerülök. Úgy érzem, hogy szakmailag felkészült és tudok tanulni tőle. Ezen kívül szeretnék hozzájárulni a játékommal, hogy a tavalyihoz képest színvonalasabb eredményt érjünk el.

Milyen eredménnyel lennél elégedett a következő szezonban?

Optimistának tartom magam, ezáltal minél jobb eredményre számítok. A csapattársakkal együtt törekszem és bízok abban, hogy a sikeres felkészülés után egy szép eredménnyel fogjuk zárni a szezont.

Remélem minél több szurkoló támogatja majd a jelenlétével a csapatot a mérkőzéseken. Hajrá Nyék!

Köszönjük az interjút és sok sikert kívánunk!